Днес следобед регистрираха листата на ГЕРБ - СДС за 19 МИР-РусеПредседателят

...
Днес следобед регистрираха листата на ГЕРБ - СДС за 19 МИР-РусеПредседателят
Коментари Харесай

ГЕРБ - СДС Русе: Листата ни представлява отлична сплав между младостта и опита

Днес следобед регистрираха листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за 19 МИР-Русе

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в 47-ия парламент Десислава Атанасова, регионалният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев и общинският ръководител на ГЕРБ Бедрос Пехливанян записаха листата на ГЕРБ-СДС за 19 МИР-Русе, съобщи

Това стана през днешния ден следобяд в РИК-Русе, като листата е цялостна с 16 претенденти за народни представители, от които петима от гражданската квота и един от Съюз на демократичните сили. Целта на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили на парламентарните избори е да бъдат първа политическа мощ в Русенска област.

Водач на листата е Десислава Атанасова, а втори е Георги Кръстев. Третото място е за Кремена Славова от Бяла, четвърти е хореографът Богдан Донев, а петата позиция е за представителя на Съюз на демократичните сили – регионалния ръководител на сините Драгомир Драганов от Две могили.

„ Листата ни съставлява отлична сплав сред младостта и опита. Изборите ще бъдат решаващи, защото единствено за няколко месеца предходното ръководство донесе подобен безпорядък и съсипия, които са невиждани в последните 20 години, поради своята непросветеност. Поради тази причина България има потребност българският народ да излъчи такова парламентарно болшинство, което да сформира държавно управление. Правителство, което да върне стабилността, спокойствието и сигурността на българските жители, да се оправи с рецесиите и да смъкне цените, с ясна проевропейска и евроатлантическа ориентировка. Такова държавно управление без ГЕРБ не може да бъде формирано и се надявам разсъдъкът да надделее над страстите “, съобщи Кръстев.

Десислава Атанасова ще води листите в Русе и Разград, като споделя, че познава спецификите и на двата изборни региона, само че най-много познава хората и проблемите. С Русе я свързват доста неща – отсам е почнала професионалната и политическа ѝ кариера, тук е основала фамилията си и родила детето си. Думата кой да влезе в Народното събрание имат гласоподавателите, само че съгласно Атанасова най-важното е да се противопоставим на демагогията, на хаоса и на олицетворението на зле разбраната експертиза.

„ В идната акция би трябвало да подходим извънредно умно и с взаимно почитание сред политическите съперници. Българите се умориха от личностни нападки, от неистини, изговорени през последната година и половина, това на никого не е нужно. Нужно е да се търсят решения, тъй като сме в безчет рецесии. Тези решения могат да дойдат единствено от хора, които могат да поемат отговорност и знаят по какъв начин да се оправят. Ние от ГЕРБ-СДС предлагаме във всички листи тъкмо такива хора – специалисти, с опит, виновни “, сподели Атанасова.

Тя предложения на избирателен спор останалите водачи на листи от 19 МИР-Русе, с цел да приказват за целите и решенията на проблемите за района и страната.

Ето и цялостната листа на ГЕРБ-СДС:
Десислава АтанасоваГеорги КръстевКремена СлавоваБогдан ДоневДрагомир Драгановд-р Росица Кръстевапроф.Михаил Илиев.Красимир КостадиновЮлияна ПашкуноваЕвгени ИгнатовМирослав ЗалевРадомир ХаралановЕкатерина ИвановаЕмил КьостебековИван ТрифоновКирил Киров
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР